• Geen producten in je winkelmand.

Dankzij mobiele telefonie, draadloos internet, magnetrons en hoogspanningsmasten worden we blootgesteld aan allerlei verschillende stralingen. Sommige deskundigen noemen die straling …

79.00
Cursus toegang

1 jaar

Aantal studenten

172

Gemaakt door
IMNL & Stichting Gezondheid

Dankzij mobiele telefonie, draadloos internet, magnetrons en hoogspanningsmasten worden we blootgesteld aan allerlei verschillende stralingen.

Sommige deskundigen noemen die straling ‘het asbest van de toekomst’; we staan er nu nog niet bij stil, maar straling zou zeer schadelijke langetermijngevolgen kunnen blijken te hebben.

Straling is het uitzenden van energie door golven of als deeltjes. Onder straling bevinden zich diverse soorten, waarvan de straling van magnetrons telefoons, ook wel electrosmog genoemd, misschien nog wel de meest voorkomende zijn. Of straling schadelijk is voor de gezondheid hangt van het soort straling en de hoeveelheid.

Wanneer straling effect heeft op ons lichaam kan dit directe maar ook late gevolgen hebben. Directe effecten treden echter pas op wanneer het lichaam >1000 maal het dosislimiet heeft opgenomen. Een dergelijke situatie komt echter weinig tot niet voor. Wanneer je wel ziek wordt van straling gaat dit vaak gepaard met misselijkheid, diarree en een afname aan bloedlichaampjes. Hierdoor neemt de kans op bloedingen en infectieziekten flink toe. Een verlaat effect van straling is kanker. Sommige deskundigen benoemen echter dat deze effecten slechts minimaal voorkomen. Het is daarom aan jezelf om te oordelen in hoeverre je aan straling blootgesteld wil worden

Deze cursus geeft je tips om op een eenvoudige manier de hoeveelheid straling in je leven te beperken.

Cursus inhoud

  • Gezonde Kinderen – 19 – Electrosmog en Kinderen 00:10:00
  • Electrosmog – Gevaren van straling 00:02:00
  • Lezing over de gevaren van straling door Professor Lucas Reijnders 00:00:00
  • Generation Zapped – video 00:00:00
  • 5G 00:00:00
  • Diagnose en Behandeling van hypergevoeligheid voor straling met behulp van neurofeedback 00:00:00
  • Cursus over Straling 00:00:00

Cursus reviews

© Interplein Academy