• Geen producten in je winkelmand.

De meeste mensen weten wel wat ze moeten veranderen in hun leven om dingen te bereiken, maar het echt doen …

79.00
Cursus toegang

1 jaar

Aantal studenten

45

Gemaakt door
IMNL & Stichting Gezondheid

De meeste mensen weten wel wat ze moeten veranderen in hun leven om dingen te bereiken, maar het echt doen is een ander verhaal. Veel te veel mensen zitten vast in een neerwaartse spiraal waar ze moeilijk of niet meer uitkomen. Hoe verander je dat? Hoe kom je uit die neerwaarts spiraal en hoe zorg je ervoor dat je in een opwaartse spiraal komt? Dat leer je allemaal in deze cursus!

Je ontvangt de hele dag door prikkels, je ziet en je hoort van alles, en het kan soms een hele kunst zijn om deze prikkels niet op een negatieve manier te interpreteren. Als je weet hoe je om moet gaan met deze prikkels, dan kun je ervoor zorgen dat je in die opwaartse spiraal komt: je behaalt positieve resultaten, je laat een positieve indruk achter en je zult positieve feedback krijgen.

Er zit veel meer in je dan je denkt. Als je weet hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten, zul je merken dat je betere resultaten gaat halen, dat je anderen inspireert en dat je in die opwaartse spiraal komt. Ben jij klaar met die negatieve en destructieve overtuigingen over jezelf? Dan is deze cursus absoluut iets voor jou!

Cursus inhoud

    • De kloof overbruggen naar een positieve gedachte 02:00:00
    • De kloof overbruggen naar een positieve gedachte (Bridging The Gap) 02:00:00
    • Bridging The Gap E-Book 00:00:00
    • Geestkrachtbeheersing e-book en video 00:00:00
    • Cursus De kloof overbruggen naar een positieve gedachte 00:00:00

Cursus reviews

© Interplein Academy