• Geen producten in je winkelmand.

Als je het volledige e-boek hebt gelezen, zou je op dit moment het gevoel kunnen hebben van nogal geïrriteerd zijn …

99.00
Cursus toegang

1 jaar

Aantal studenten

368

Gemaakt door
IMNL & Stichting Gezondheid

Als je het volledige e-boek hebt gelezen, zou je op dit moment het gevoel kunnen hebben van nogal geïrriteerd zijn en overweldigd bij de gedachte alleen al om weer nieuwe energie op te doen. Dat is waarom de ‘vijf minuten gids’ zo handig is . Hierin gaan we kijken naar alle dingen die je moet doen om te beginnen met het terugkrijgen van je energie in een veel beter te behappen vorm.

Van moe naar meer energie

Nu kun je direct toegang krijgen tot 10 video’s die laten zien hoe je je energie kunt beheren gedurende de hele dag! Downloaden en beginnen met het afspelen van deze video tutorials vanuit het comfort van je huis! Het probleem met lage energie is dat het ongelooflijk moeilijk is om iets om te zetten in daden. Als je een zeer laag energielevel hebt, dan is de kans dat je in staat bent om je te committeren aan een nieuw trainingsprogramma, om een nieuw dieet of om een nieuwe levensstijl relatief moeilijk. Motivatie is helaas gerelateerd aan energie, dus als je energie is laag is, is ook je kracht om iets te gaan doen vrijwel nihil. Dit maakt het ook erg moeilijk om te lezen en te onthouden.

Als je het volledige e-boek hebt gelezen, zou je op dit moment het gevoel kunnen hebben van nogal geïrriteerd zijn en overweldigd bij de gedachte alleen al om weer nieuwe energie op te doen. Dat is waarom de ‘vijf minuten gids’ zo handig is. Hierin gaan we kijken naar alle dingen die je moet doen om te beginnen met het terugkrijgen van je energie in een veel beter te behappen vorm.

Deze cursus kun je bekijken om de essentie te krijgen en je kunt dan in stappen alles tot je nemen. Ook handig wanneer je een opfriscursus nodig hebt.

Cursus inhoud

  • Energy ++ Hoe Krijg Ik Meer Energie 00:00:00
  • Hoe Krijg Ik Meer Energie E-book 00:00:00
  • Onbeperkt energie E-boek 00:00:00
  • Energie – videos (ondertiteld) 02:00:00
  • Energy – videos (niet ondertiteld) 00:00:00
  • Energy – Ebooks 00:00:00
  • Affirmations Video Course 00:00:00
  • Cursus Energie 00:00:00

Cursus reviews

© Interplein Academy