• Geen producten in je winkelmand.

In deze videocursus komt alles aan bod wat je moet weten over emotionele intelligentie: wat het is, hoe je het ontwikkelt en hoe je je EQ kunt gebruiken om succesvol te worden.

79.00
Cursus toegang

1 jaar

Aantal studenten

2944

Gemaakt door
IMNL & Stichting Gezondheid

In deze cursus leer je met wat voor oefeningen jij je emotionele intelligentie kunt vergroten!

EQ, oftewel emotionele intelligentie, zegt heel veel mensen niet meteen iets. Het is het vermogen om in contact te kunnen komen met je emoties en de emoties van anderen te kunnen herkennen en hierop kunnen reageren.

Mensen met een hoge emotionele intelligentie kunnen beter communiceren en beter omgaan met stress, twee belangrijke vaardigheden die goed van pas komen op de werkvloer.

In deze cursus leer je dan ook hoe je je EQ kunt ontwikkelen om zo een beter leider op het werk te worden!

In deze videocursus komt alles aan bod wat je moet weten over emotionele intelligentie: wat het is, hoe je het ontwikkelt en hoe je je EQ kunt gebruiken om succesvol te worden.

De technieken die je tijdens deze cursus leert kun je niet alleen op je werk toepassen, maar ook in je persoonlijke leven.

Het mooie aan emotionele intelligentie is dat je het je hele leven lang kunt blijven ontwikkelen. Emotioneel intelligente vaardigheden zijn geen aangeboren vaardigheden die je meekrijgt van je ouders, maar aangeleerde vaardigheden. Ze zijn dus te verbeteren! Oefening baart kunst, en in deze cursus leer je met wat voor oefeningen jij je EQ kunt vergroten!

Cursus inhoud

    • Hoe krijg ik een beter EQ? 00:00:00
    • How to develop emotional intelligence? 00:00:00
    • Geheimen voor meer zelfvertrouwen (Self Confidence Secrets) 02:00:00
    • Cursus Hoe krijg ik een beter EQ? 00:00:00

Cursus reviews

© Interplein Academy