Interplein Academy

Hoe verklein je de kans op kanker met gezonde voeding?

Het effect van goede voeding bij mensen die behandeld worden met kanker is sterk onderbelicht. En met name goede voeding …

11 INGESCHREVEN STUDENTEN

voeding_kanker

Het effect van goede voeding bij mensen die behandeld worden met kanker is sterk onderbelicht.
En met name goede voeding kan bijdragen aan de kwaliteit van leven en zelfs op overlevingskansen. Ook is er verminderde kans op het krijgen van complicaties en bijwerkingen. Juist bij een behandeling is het zaak om te zorgen voor een goed voedingspatroon ter voorkoming van verzwakking, het inleveren van energie en verminderde spieropbouw.
Ook is bekend dat een goed voedingspatroon de kans op het krijgen van kanker verkleint.

Deze cursus bestaat uit een Nederlandstalig E-book van pagina’s 186 en heel veel Engelse video’s met interviews met deskundigen, die ten grondslag liggen aan dit E-book.

Cursusoverzicht

De relatie tussen een gezonde levenstijl en de kans op kanker
The truth about cancer
voedingstips tegen kanker

Cursusbeoordelingen

 1. Freek Manen schreef:

  Hele goede cursus, mooi gemaakt! Heb er veel van geleerd!

 2. Henk Hilbert schreef:

  Ik heb veel geleerd van deze cursus. De video’s zijn mooi gemaakt. De bonussen zeer interessant. Zeker nuttig voor meer verdieping. Ik geef daarom ook 5 sterren.

 3. Karel P. schreef:

  Zeer goede cursus
  Goeie cursus, ik heb er veel van geleerd, ik geef 5 sterren.

 4. Rick schreef:

  Duidelijke cursus
  De Nederlandstalige e-book is duidelijk en verhelderend. Mooi opgezet. De verschillende vormen van kanker worden apart behandeld. Je hoeft dus niet het hele boekwerk door te worstelen om over één onderwerp meer te weten te komen. Minder zijn de video’s in het tweede deel van de cursus. Deze video’s zijn volledig in Engels en bevatten ook geen mogelijkheid voor ondertiteling. Wel de moeite waard om te bekijken. Echter, voor wie de Engelse taal niet echt goed beheerst is het lastiger te volgen. Als er ondertiteling beschikbaar was had deze cursus een 5 gekregen.

BETALENDE CURSUS
 • BETALEND
 • 12 maanden

Volg ons op Facebook