Interplein Academy

In 7 stappen je marketingplan gereed

In deze cursus leer ik je stap voor stap hoe je een super sterk online marketingplan maakt in een paar uur. Je krijgt een draaiboek bij deze training en ik leg je uit wat je moet invullen.

115 INGESCHREVEN STUDENTEN

Cursus de 7 stappen om je online marketingplan te maken

Online marketing wordt steeds belangrijker. De online verkopen stijgen. Daarnaast raadplegen 80% van de mensen die niet online iets kopen eerst de website. Het maakt dus niet uit of je nu een online winkel hebt, een kapper of advocaat bent. Zonder een goede online presentatie raakt je veel potentiële nieuwe klanten kwijt.

Online marketing is een vak geworden. De ondernemers die een site maken en vervolgens “maar wat aanrommelen” online gaan het niet redden. Daarvoor is de concurrentie te groot. Sterker nog; dit is gewoon zonde van je tijd en geld. Eigenlijk heb je geen keuze meer als ondernemer in deze eeuw. Je moet goed doordacht online gaan!

In deze cursus leer ik je stap voor stap hoe je een super sterk online marketingplan maakt in een paar uur. Je krijgt een draaiboek bij deze training en ik leg je uit wat je moet invullen.

Tijdens het invullen van je online marketingplan geef ik je nog een hele serie gouden tips mee. Tips die ik opgedaan heb uit 20 jaar ervaring als internet marketeer en die alleen al deze investering meer dan waard zijn.

Cursus inhoud:

– In 7 stappen je marketingplan
– Inleiding & voor en nadelen online marketing
– De optimale website
– Leer je markt kennen
– Bepaal je raadvoorwaarden voor succes
– Bepaal je doelen
– Je Strategie en de implementatie stappen

Cursusoverzicht

Inleiding & voor en nadelen online marketing
De optimale website
Leer je markt kennen
Bepaal je raadvoorwaarden voor succes
Bepaal je doelen
Je Strategie en de implementatie stappen
Werkboek maak je marketingplan
Bonus video's
List building secrets

Cursusbeoordelingen

 1. Freek Manen schreef:

  Leuke cursus. Interessante filmpjes, ook interessant bonus materiaal en heel veel handige praktijk tips. Zeker nuttig voor meer verdieping!

 2. Henk Hilbert schreef:

  Ik heb veel geleerd van deze training. De video’s zijn mooi bewerkt. De bonussen zijn ook aardig uitgebreid. Zeker handig voor meer diepgang. Ik geef daarom ook de volle 5 sterren.

 3. Edwin schreef:

  Goede basis
  Deze training geeft je een goede basis om met een marketingplan te gaan beginnen. Absoluut een aanrader om te volgen.

BESTEL DEZE CURSUS
 • 99.95
 • 12 maanden

Volg ons op Facebook