• Geen producten in je winkelmand.

Met de cursus Microsoft Excel leert u op een professionele wijze dit spreadsheetprogramma te gebruiken; niet slechts als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden zoals het maken van grafieken, macro’s, budgets, diagrammen en databases.

99.00
Cursus toegang

1 jaar

Aantal studenten

10434

Gemaakt door
IMNL & Stichting Gezondheid
📷

Voor versies 2013, 2016 en 2019

Voor de beginners zijn er geen essentiele verschillen tussen deze Excel versies.  De basisfuncties zijn niet veranderd. Er is een video met de verschillen, deze zijn meer voor gevorderden.  Cursus Excel met templates en certificaat In het Nederlandse bedrijfsleven is Microsoft Excel hét spreadsheetprogramma. Beheersing van dit programma is dan ook bij steeds meer banen een vereiste. Kennis van Excel is tevens uitermate geschikt voor het bewerken en bijhouden van financiële bedrijfsgegevens. Met de cursus Microsoft Excel leert u op een professionele wijze dit spreadsheetprogramma te gebruiken; niet slechts als veredelde rekenmachine, maar als een enorm veelzijdig pakket met ongekende mogelijkheden zoals het maken van grafieken, macro’s, budgets, diagrammen en databases.  Voor wie is de Excel cursus bestemd? De cursus Excel is bestemd voor iedereen die een goede kennis van Excel wil hebben. De cursus houdt rekening met personen die nog geen ervaring hebben met Excel.   Structuur Deze cursus bestaat uit vier hoofdstukken:
 1. Rekenen met Excel
 2. Functies en grafieken
 3. Excel als database
 4. Subtotalen, draaitabellen en macro’s
Daarnaast is er een werkboek met functies  Waarom deze cursus volgen?
 • De cursus is zeer toegankelijk om te volgen
 • De basistraining is de 2013 versie. Deze verschilt nauwelijks van 2016 en 2019. De nieuwe functies in die versies zijn toegevoegd
 • Te volgen op eigen tempo
 • Concrete voorbeelden
 • Gratis Excel templates voor o.a. marketing budget management, social media kalenders en nog 16 andere templates!
Bij deze cursus worden 9 Online Marketing templates in Excel aangeboden
 1. Monitor Online Marketing Projecten en projectkosten
Terwijl de marketing budgetten van bedrijf tot bedrijf variëren, is de behoefte aan structuur en een duidelijk gevoel van afstemming tussen uw doelstellingen en uw uitgaven van essentieel belang. Om ervoor te zorgen dat je altijd voorbereid bent op onverwachte kosten, is het belangrijk dat je niet alleen het toewijzen van je budget zorgvuldig en correct houdt, maar ook dat je bezig bent met het bijhouden van hoe dicht je je moet vasthouden aan je geprojecteerde kosten.  Als u een puinhoop aan het einde van de maand of kwartaal wilt vermijden is het verstandig om een kijkje nemen in deze verzameling van 8 marketing budget templates. Deze zijn ontworpen om u te helpen bij het beter besteden van uw marketing budget. Van product marketing, website redesign, content marketing tot en met evenementen; deze templates dienen als leidraad voor marketeers om hun uitgaven te visualiseren en te volgen en om hoge uitgaven te voorkomen. De collectie bevat ook een algeheel (‘master’) marketing budget template. Deze helpt u, op maand –en kwartaalbasis, een hoog niveau van visualisatie van uw marketing budget te genereren.
 1. Kalender voor Content Marketing
Bloggen speelt een belangrijke rol in uw vermogen om bezoekers te trekken en leads naar uw website te realiseren. Maar het beheren van een blog is makkelijker gezegd dan gedaan.  Als u worstelt met ideeën, consistentie, of gewoon een ontbrekende organisatie structuur, dan kan een redactionele kalender vaak dienen als de oplossing die u nodig heeft. Deze redactionele kalender is er voor om uw blogs te heroriënteren en het genereren van nog meer verkeer en leads door middel van uw eigen content te stimuleren en in kaart te brengen. Visualiseer de blog posts die je van plan bent om te publiceren in een bepaalde week of maand; dit maakt het makkelijker om: overkoepelende thema's te definiëren, ideeën bij te houden, het bijdrage beheer te managen en het prioriteren van strategische distributie.  Gebruik deze redactionele kalender template als uitgangspunt voor het bijhouden van al uw zakelijke content. Het zal u helpen bewuster te worden van: onderwerp selectie, klant informatie, trefwoord insluitsels en CTA uitlijning.
 1. Online marketing SMART doelen Template
Of u bezig bent met het plannen van een nieuw jaar, kwartaal, of maand, het definiëren van duidelijke doelen is belangrijk voor het sturen van uw marketing prioriteiten en inspanningen.  Heeft u niet alleen hulp nodig bij het definiëren van marketing doelen, maar ook hoe u ze echt moet bereiken? Begin dan met deze SMART-doel planning template. Deze is geworteld in specificiteit, meetbaarheid, haalbaarheid, relevantie en tijdigheid. Deze zal u en uw team helpen om uw grootste marketing behoeften in kaart te brengen.
 1. SEO Template
Als het gaat om SEO is er veel wat marketeers moeten onthouden om überhaupt resultaten te zien. Zoekmachines die constant aan ontwikkeling onderhevig zijn en veranderingen van algoritmes die plaatsvinden, kunnen ertoe leiden dat uw huidige SEO strategie op zijn kop wordt gezet. Je ziet al snel de bomen door het bos niet meer. Hierdoor is het risico dat vernieuwde SEO strategie wordt uitgesteld. SEO mag echter nooit mogen behandeld als een bijzaak.  Als u aan het zoeken bent voor oplossing, gebruik dan deze handige SEO template die gemaakt is in Excel. Deze template is ontworpen om het procesmanagement van uw SEO inspanningen veel makkelijker te maken. Marketeers kunnen deze template gebruiken om hun strategie stap voor stap in kaart te brengen. De focus bij deze template richt zich niet alleen op zoektermen maar ook op SEO ‘’best practices’’. In deze template bevinden zich ook tips en trucs om nuances te identificeren en de productiviteit te verhogen.
 1. Google Adwords Template
Als uw Google Adwords campagnes van hoge kwaliteit zijn, dan weet u dat deze niet bepaald eenvoudig zijn om te maken. Om zoveel mogelijk waar voor je geld te krijgen moet je verschillende campagnes (met variaties) opzetten met verschillende advertentie groepen. Al deze campagnes hebben ook een andere inhoud en zij wijken enigszins van elkaar af. Als het goed is volgt u ook uw eigen campagnes om na te gaan welke campagnes wellicht beter stopgezet kunnen worden, welke campagnes nog bijgeschaaft moeten worden en in welke campagnes nog meer moet worden geïnvesteerd.  Bovenstaande klinkt misschien als een hoop om bij te houden. Neem een diepe adem en wees gerust. Deze Google AdWords template zorgt ervoor dat u bovenop uw zaken zit wat betreft uw Google AdWords campagnes! Het zal u helpen fouten te ontdekken en best practices te implementeren voor iedere lopende campagne. Deze template sluit goed aan bij de SEO template die u misschien ook al gebruikt.
 1. Social Media Template
Dankzij de blogging editorial kalender en de Google AdWords templates zou u nu al goed op weg moeten zijn om clicks te genereren. Om ook op social media meer actief te worden is het volgende template ontworpen.  De social media kalender template is de perfecte tool om uw social media marketing te stroomlijnen. Wanneer u Excel gebruikt om aparte werkbladen te maken voor elk sociaal netwerk dat u gebruikt, zult u in staat zijn om een ​​opslagplaats van content bij te houden. Dit zorgt ervoor dat je altijd iets hebt om te posten op social media.
 1. Sales Template
Een SLA (service level agreement) is een contract dat de verwachtingen definieert van het sales team voor de marketing leads. Een SLA definieert ook de verwachtingen definieert van de marketing team voor hoe de sales team met deze leads omgaat.  Met dit aanpasbare SLA template heeft u de informatie in huis om conflicten te reduceren en om een concrete maandelijkse doelen te stellen om leads te genereren. Met deze SLA template kan u ook uw lead generatie volgen en meten, waardoor u  makkelijk kan inzien hoeveel sales er echt gemaakt worden tegenover de hoeveelheid leads die binnenkomen.
 1. Meten en registreren van online verkeer naar uw website
U moet een doelstelling opstellen met betrekking tot uw leads, maar u weet niet waar u moet beginnen. Als u dat heeft gedaan, moet u uitzoeken hoeveel traffic er nodig is op uw website om die doelstelling te behalen. Echter weet u nu niet hoe u nu te werk gaat en welke aanpak hiervoor het beste is.  Het klinkt alsof u hulp kunt gebruiken bij het opstellen van leads –en traffic doelstellingen. Gelukkig is hier een simpele en intuïtieve template voor gemaakt. U hoeft deze nummers zelf niet te berekenen; deze template is gemaakt om de wiskundige elementen zelf te berekenen en om u een duidelijk beeld te geven van wat u moet volbrengen om uw traffic –en leads doelstellingen te behalen.
 1. Online Marketing Rapportages
Excel spreadsheets kunnen gebruikt worden om uitgebreide rapportages van de marketing statistieken te maken. Deze kunnen vervolgens naar andere werknemers gestuurd worden.  Om uw rapportages eenvoudiger te maken raden wij u aan om deze maandelijkse marketing metrics template te downloaden. Iedere maand kunt u deze updaten om de meest recente maandelijkse bezoekers, leads, klanten en conversie aantallen te noteren. Vanaf hier heeft u alles wat nodig is om nauwkeurig in de gaten te houden welke marketing kanalen het beste presteren.  Voorbeeld video  Tip: Nog meer leren over Excel? Volg de specialistische cursus (Engels): http://interplein.nl/course/microsoft-excel/

BONUS TRAININGEN

📷

Here’s What You’ll Discover Inside This Video Training: How to get started with MS Excel. Learn how to get use to the interface and configure your settings. Learn how to create your first sheet and what are the options to select when doing it. Learn how to work with MS Excel templates and properties. How to quickly and easily work with text, formula and others. How to format attractive excel sheets that prints awesomely well. How to use the configuration settings and organize your data properly before working.     Here's a list of the video titles included in this training:
 • 1. Overview To Excel
 • 2. Interface
 • 3. File Menu
 • 4. File Menu - Part 2
 • 5. Home Menu
 • 6. Insert Menu
 • 7. Page Layout Menu
 • 8. Formulas Menu
 • 9. Data Menu
 • 10. Data Menu - Part 2
 • 11. Review Menu
 • 12. View Menu
 • 13. Templates
 • 14. Dates
 • 15. Numbers
 • 16. Text
 • 17. Calculations
 • 18. Page Set Up
 • 19. Print Settings
 • 20. Conclusion

Advanced

 • 1 - Overview
 • 2 - Calculations - Absolute References
 • 3 - Calculations - Relative References
 • 4 - Using Logical Formulas
 • 5 - Using Text Formulas
 • 6 - Using Lookup Formulas
 • 7 - Using Financial Formulas
 • 8 - Using Date and Time Formulas
 • 9- Sorting Data
 • 10 - Formatting Data into Tables
 • 11 - Using Pivot Tables - Part 1
 • 12 - Using Pivot Tables - Part 2 - Design
 • 13 - Formatting Data as Charts
 • 14 - Formatting As Data as Maps
 • 15 - Formatting Data as Formal Reports
 • 16 - Formatting Data for Other Office Documents
 • 17 - Cell Protection and Collaboration
 • 18 - Cell Protection and Collaboration - Part 2
 • 19 - Interface with Google Sheets
 • 20 - Conclusion

Licenties met korting

Bezit je niet over een licentie? ga dan snel naar : https://interplein.nl/shop/microsoft-office-2016-kopen
office 2013
📷 Office 2016 licentie met veel korting. licentie Microsoft Office: Word, Excel, Powerpoint, Publisher, One Drive en Access
Cursus voor gevorderden  https://interplein.org/course/microsoft-excel-spreadsheet-hack-course/

Cursus inhoud

  • Excel – Algehele intro 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 1 Intro 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 1.1 Cellen selecteren 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 1.2 Gegevens invoeren 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 1.3 Kolombreedte en rijhoogte aanpassen 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 1.4 Optellen 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 1.5 Horizontaal en verticaal uitlijnen 00:00:00
  • Hoofdstuk 1.6 Formules kopiëren 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 1.7 Delen en vermenigvuldigen 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 1.8 Rijen en kolommen invoeren 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2 Intro 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.1 Percentages invoeren 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.2 Absolute verwijzingen in formules 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.3 Formules met celnamen deel 1 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.3 Formules met celnamen deel 2 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.4 Cellen samenvoegen en randen aanbrengen 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.5 Afdrukvoorbeeld bekijken 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.6 Functies gebruiken 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.7 Voorwaardelijke opmaak 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.8 Grafieken maken deel 1 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.8 Grafieken maken deel 2 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.9 Grafieken aanpassen deel 1 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.9 Grafieken aanpassen deel 2 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.9 Grafieken aanpassen deel 3 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 2.10 Doelzoeken 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 3 Intro 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 3.1 Titels blokkeren 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 3.2 Data sorteren 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 3.3 Meervoudig sorteren 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 3.4 Gegevens filteren 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 3.5 Filtercriteria 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 3.6 Rekenen met datums 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 3.7 De huidige datum gebruiken 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 3.8 Werkbladen afdrukken 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 3.9 Kop- en voetteksten 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 3.10 Afdrukbereik instellingen 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4 Intro 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.1 Reeksen maken 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.2 Keuzelijsten deel 1 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.2 Keuzelijsten deel 2 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.3 Invoer controleren 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.4 Subtotalen berekenen deel 1 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.4 Subtotalen berekenen deel 2 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.5 Draaitabellen maken 00:00:00
  • Excel – Hoofstuk 4.6 De draaitabel bijwerken 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.7 De draaitabel filteren deel 1 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.7 De draaitabel filteren deel 2 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.8 Macro’s maken en gebruiken deel 1 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.8 Macro’s maken en gebruiken deel 2 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.9 Werkmappen met macro’s opslaan en openen deel 1 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.9 Werkmappen met macro’s opslaan en openen deel 2 00:00:00
  • Excel – Hoofdstuk 4.10 Macro’s verwijderen 00:00:00
  • Excel – Excel cursus einde 00:00:00
  • Excel 2019 00:00:00
  • Wat is nieuw in Excel 2021? 00:00:00
  • Werkboek Excel functies 00:00:00
  • Gratis E-book Excel 00:00:00
  • Microsoft Office – Gratis E-books 00:00:00
  • Microsoft Excel 2016 Engels 00:00:00
  • Excel Hack training – promo 00:00:00
  • Excel Templates 00:00:00
  • Excel – Links 00:00:00
  • Manage Report With Excel 20 videos 00:00:00
  • Manage Reports with Excel Advanced 20 videos 00:00:00
  • Certificaat van Deelname 00:00:00

Cursus reviews

© Interplein Academy