• Geen producten in je winkelmand.

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat ze niet meer zonder social media kunnen. In Amerika komt momenteel 25% van de nieuwe klanten …

PRIVATE
Cursus toegang

1 jaar

Aantal studenten

308

Gemaakt door
IMNL & Stichting Gezondheid
Steeds meer bedrijven realiseren zich dat ze niet meer zonder social media kunnen. In Amerika komt momenteel 25% van de nieuwe klanten via social media. In Nederland is dat de helft, en dit aantal stijgt snel. De voornaamste redenen waarom bedrijven niet op social media zitten zijn:
  • Geen kennis
  • Geen tijd
De kennis is inderdaad een groot probleem. De meeste managers en marketeers moeten zich flink laten bijscholen, of ze nemen iemand aan die deze kennis in huis heeft. Dit laatste lost meteen het tweede probleem op. Ja, het kost wel tijd, wil je via social media klanten werven, marketinginformatie verzamelen enzovoort. Deze (bijscholings)cursus is interessant voor managers (zzp-ers), marketeers en vooral voor mensen die de baan van de toekomst zoeken: “Social Media Expert” Leer in een aantal weken alles over social media. Je krijgt toegang tot al deze trainingen. Je kunt ze in je eigen volgorde volgen of volgens onze suggestie.

Social Media Basis trainingen

 

Om een expert te worden

Cursus inhoud

    • SOCIAL MEDIA EXPERT – CURSUS VOLGORDE 00:00:00
    • Cursus Social Media Expert 00:00:00

Cursus reviews

© Interplein Academy