Interplein Academy

Zwangerschap van conceptie tot kraambed

Je bent zwanger, wat spannend! Tijdens je zwangerschap en na de geboorte van je kindje vinden er grote veranderingen plaats. Wat gaat er allemaal gebeuren en waar moet je rekening mee houden?

16 INGESCHREVEN STUDENTEN


Een zwangerschap is een belangrijk moment in je leven. Als aanstaande moeder (of vader) kun je je in het diepe gegooid voelen. Hoewel andere moeders meestal graag bereid zijn hun verhalen te delen, is er nog steeds veel dat je zelf zult moeten gaan uitvogelen.

Iedere zwangerschap verloopt anders. Het is daarom van belang om de juiste zorg en het juiste onderzoek te krijgen tijdens het dragen van het kindje. Ook na de bevalling word je overladen met nieuwe informatie. Niet iedere moeder is hier op voorbereid. Want wat is nu eigenlijk een apgar-score en waar dien je rekening mee te houden als je borstvoeding wil geven?

Deze cursus neemt je mee in het verloop van de zwangerschap, van vóór de conceptie tot na de bevalling. Er is speciale aandacht voor afwijkingen die tijdens de zwangerschap kunnen ontstaan.

De onderwerpen worden belicht aan de hand van video en animatie, en presentatrice Dieuwertje Blok gaat dieper op de materie in met specialisten van het St. Jansdalziekenhuis in Harderwijk.

Cursusoverzicht

** Hoofdtrainingen **
Conceptie
0 Uren 6 minuten00:6
Onderzoek tijdens de zwangerschap
0 Uren 11 minuten00:11
De bevalling
0 Uren 4 minuten00:4
Zwangerschap van maand tot maand
0 Uren 5 minuten00:5
Apgarscore
0 Uren 1 minuten00:1
Borstvoeding
0 Uren 15 minuten00:15
Erfelijkheid
0 Uren 7 minuten00:7
Spina Bifida
0 Uren 5 minuten00:5
Syndroom van Down
0 Uren 5 minuten00:5
** Bonus trainingen (Engels) **
Pregnant ebooks

Cursusbeoordelingen

  1. Henk Hilbert schreef:

    Ik heb veel geleerd van deze cursus. De video’s zijn goed gemaakt. De bonussen zijn uitgebreid. Zeker nuttig voor meer verdieping.

  2. Karel P. schreef:

    Zeer goede cursus
    Goeie cursus, ik heb er veel van geleerd, ik geef 5 sterren.

BESTEL DEZE CURSUS
  • 79.00
  • 12 maanden

Volg ons op Facebook