• 4( 1 BEOORDELINGEN )
  98 STUDENTEN

  Marketing via e-mail is niet gemakkelijk. Maar er zijn manieren om een mail te schrijven die er wél uitspringt. 30 tips voor succesvolle e-mail-marketing.

  99.95
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  98 STUDENTEN

    Get Extended Developers License to 10,523+ Royalty-Free High-Impact Stock Photos More than TEN THOUSAND images Hi-Def High-Impact Professional Photos …

  99.95 19.95
 • interplein-fotografie-voor-beginners-cursus
  4( 1 BEOORDELINGEN )
  963 STUDENTEN

  In deze online cursus digitale fotografie vind je veel tips die je kunnen helpen om mooie plaatjes te maken van dat ene fantastische moment of die prachtige vakantieplek. Elk hoofdstuk van deze fotocursus bevat tips van professionele fotografen, die telkens een ander aspect van digitale fotografie belichten.

  99.95
 • 3( 1 BEOORDELINGEN )
  93 STUDENTEN

  Assertiviteit betekent dat je in staat bent om je gevoelens en gedachten te uiten, en om op te komen voor je eigen belangen. Daarbij is wel belangrijk dat je ook de gevoelens, gedachten en belangen van de ander respecteert. Door middel van deze cursus vind je daarin de juiste balans.

  We introduceren je in de theorie en de praktijk van de assertiviteit in vijf toegankelijke video’s. De informatie komt terug in een beknopt, schriftelijk overzicht.
  We bespreken storende factoren als sociale angst of manipulatief gedrag. We gaan in op verschillende theorieën over hoe een persoonlijkheid zich vormt, hoe een zelfbeeld tot stand komt, en hoe zich dit kan uiten in sub-assertief of juist in agressief-assertief gedrag, en geven praktische tips voor het vergemakkelijken van communicatie.
  Door middel van oefeningen die je zelf kunt uitvoeren kun je je eigen houding leren herkennen en zo nodig veranderen.

  79.00
 • GooglePlus
  4( 2 BEOORDELINGEN )
  93 STUDENTEN

  Na het volgen van deze training weet je precies hoe jij kunt profiteren van Google’s netwerk. Je vindt nóg beter aansluiting bij je doelgroep en je weet wat je moet doen om niet uit de index te verdwijnen. Deze cursus is zowel voor ondernemers als voor consumenten enorm leerzaam.

  99.95
 • 3( 1 BEOORDELINGEN )
  93 STUDENTEN

  More people are using the Internet today than EVER before!. About 70% of the US population will experience some form of cyber attack this year, will you be one of them?

  99.95
 • 4( 1 BEOORDELINGEN )
  90 STUDENTEN

  Ongeveer 80% van alle volwassenen heeft wel eens last van pijn in de rug. Rugpijn is één van de meest voorkomende aandoeningen in de westerse wereld. Deze cursus bespreekt wat de oorzaken van rugpijn zijn en wat je kan doen om ermee om te gaan.

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Het hebben van een verslaving betekent dat je van een gewoonte afhankelijk bent. Dit kan variëren van het opsteken van een sigaret na het ontbijt, tot het nuttigen van een bak chips tijdens het televisie kijken. Wat je verslaving ook is, de belangrijkste vraag is: hoe ga je er mee om en hoe kom je er van af?

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Premenstrueel syndroom (PMS) is een verzamelnaam voor een hele reeks symptomen, zowel lichamelijk als emotioneel, die kunnen optreden voorafgaand aan de menstruatie. In deze cursus leer je alles wat je over PMS moet weten, vooral wat je zelf kunt doen om er mee om te gaan.

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Alle kinderen krijgen te maken met kinderziektes of infectieziektes. Meestal zijn deze ziektes niet schadelijk. In Nederland zorgt het Rijksvaccinatieprogramma …

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  ECOMMERCE MADE EASY By taking action NOW, you can get the most out of eCommerce with our easy and pin-point …

  99.95 9.95
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de gehele Europese Unie (EU), oftewel in alle 28 landen binnen de EU.

  99.00
 • Hoe krijg ik meer discipline
  ( 0 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Deze 8-delige videocursus leert je hoe je de kunst van discipline kunt beheersen om succes te bereiken. Je leert strategieën om zelfdiscipline in je eigen leven te implementeren en te genieten van de beloningen.

  79.00 9.00
 • 1( 1 BEOORDELINGEN )
  88 STUDENTEN

  De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Het is dan ook belangrijk om deze goed te verzorgen.

  79.00 9.00