• LinkedIn cursus
  4.5( 2 BEOORDELINGEN )
  95 STUDENTEN

  Laat de concurrent niet jouw klanten en zakenpartners wegkapen omdat hij beter is in netwerken! Dát leer je met de LinkedIn videotraining. In deze video leer je veel dat je nog niet wist, waardoor je deze kleine investering snel terugverdient.

  99.95 9.95
 • interplein-stock-fotos-pack-5
  3( 1 BEOORDELINGEN )
  95 STUDENTEN

  Het is voor designers en video editors een must om over goed stock materiaal te beschikken. In dit pakket vindt je 30.000 foto’s gesorteerd in groepen. Daarnaast nog eens circa 1000 video’s.

  799.95 79.95
 • cursus-voeding-tips-interplein
  4.5( 2 BEOORDELINGEN )
  94 STUDENTEN

  Met meer dan 100 voedingstips helpt deze dvd je om gezonder te leven.

  79.00
 • 4( 1 BEOORDELINGEN )
  93 STUDENTEN

  Marketing via e-mail is niet gemakkelijk. Maar er zijn manieren om een mail te schrijven die er wél uitspringt. 30 tips voor succesvolle e-mail-marketing.

  99.95
 • interplein-in-7-stappen-je-marketingplan-gereed-
  5( 1 BEOORDELINGEN )
  92 STUDENTEN

  In deze cursus leer ik je stap voor stap hoe je een super sterk online marketingplan maakt in een paar uur. Je krijgt een draaiboek bij deze training en ik leg je uit wat je moet invullen.

  99.95
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Mensen met een sociale beperking functioneren in groepsverbanden niet volgens de algemene ‘norm’ en worden dan als ‘anders’ ervaren door de buitenwereld.
  We hebben het onder andere over mensen met een persoonlijkheidsstoornis, extreme verlegenheid, of een vorm van autisme.
  Deze cursus gaat dieper in op de verschillende vormen van ‘sociale beperkingen’ en bespreekt manieren om hiermee om te gaan.

  79.00
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Je bent zwanger, wat spannend! Tijdens je zwangerschap en na de geboorte van je kindje vinden er grote veranderingen plaats. Wat gaat er allemaal gebeuren en waar moet je rekening mee houden?

  79.00
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Most of us occasionally suffer from stress. This is only natural, and not necessarily a health issue.
  But such complaints have a way of gradually become more prevalent, until they are part of your ‘normal’ state of mind.
  When you experience unhealthy levels of stress continuously for long amounts of time, and little or no relief in between, then you may be headed towards a burnout.
  This training course will help you to recognize the warning signs and do something about them.

  79.00
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Leer hoe je snel meer verkeer krijgt via Google. Gebruik de Google tools hiervoor. Leuke Engelse training over Google Tools en tips om verkeer te krijgen op je website

  99.95
 • GooglePlus
  4( 2 BEOORDELINGEN )
  82 STUDENTEN

  Na het volgen van deze training weet je precies hoe jij kunt profiteren van Google’s netwerk. Je vindt nóg beter aansluiting bij je doelgroep en je weet wat je moet doen om niet uit de index te verdwijnen. Deze cursus is zowel voor ondernemers als voor consumenten enorm leerzaam.

  99.95
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Sinds mijn twaalfde jaar ben ik bekend met het Syndroom van Gilles de la Tourette.
  Toen werd de diagnose gesteld en ben ik mijn reis begonnen in het ervaren wat Tourette werkelijk betekent in mijn leven.
  Door deze geweldige kans die ik krijg van Stichting Gezondheid om dit zelfhulpboek te schrijven en mijn verhaal met je te delen, neem ik je mee in de wereld van Gilles de la Tourette. Wat houdt het daadwerkelijk in, wat doet het met je belevingswereld en hoe kun je er je weg mee vinden?

  Moniek van den Tillaard

  79.00
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Dit is een verzameling van een aantal cursussen uit ons aanbod. Het betreft hoogtepunten uit onze cursussen onder andere op …

  79.00
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Prevent hair loss. Keep your hair healthy and good-looking. This course contains many practical tips, aimed at females as well as males.

  Voorkom haaruitval en zorg voor gezonde, mooie haren. Deze cursus omvat meerdere teksten met concrete tips, zowel voor mannen als voor vrouwen.

  79.00
 • 3( 1 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Get insight into your life using coaching. Coaching often helps individuals with all sorts of things in life, for example in the field of career and finance.

  99.95