• 1( 1 BEOORDELINGEN )
  98 STUDENTEN

  De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Het is dan ook belangrijk om deze goed te verzorgen.

  79.00 9.00
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  95 STUDENTEN

  Wil jij programmeur worden voor webapplicaties? Dan biedt deze starters cursus alles wat je nodig hebt. Aanbod komen duidelijke video’s …

  199.00 29.00
 • 3( 1 BEOORDELINGEN )
  94 STUDENTEN

  More people are using the Internet today than EVER before!. About 70% of the US population will experience some form of cyber attack this year, will you be one of them?

  99.95
 • 3( 1 BEOORDELINGEN )
  93 STUDENTEN

  Assertiviteit betekent dat je in staat bent om je gevoelens en gedachten te uiten, en om op te komen voor je eigen belangen. Daarbij is wel belangrijk dat je ook de gevoelens, gedachten en belangen van de ander respecteert. Door middel van deze cursus vind je daarin de juiste balans.

  We introduceren je in de theorie en de praktijk van de assertiviteit in vijf toegankelijke video’s. De informatie komt terug in een beknopt, schriftelijk overzicht.
  We bespreken storende factoren als sociale angst of manipulatief gedrag. We gaan in op verschillende theorieën over hoe een persoonlijkheid zich vormt, hoe een zelfbeeld tot stand komt, en hoe zich dit kan uiten in sub-assertief of juist in agressief-assertief gedrag, en geven praktische tips voor het vergemakkelijken van communicatie.
  Door middel van oefeningen die je zelf kunt uitvoeren kun je je eigen houding leren herkennen en zo nodig veranderen.

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  90 STUDENTEN

  Stress is een overdreven variant van gewone spanning. Een beetje gezonde spanning is noodzakelijk om goed te kunnen functioneren. Dit zorgt er namelijk voor …

  79.00
 • 4( 1 BEOORDELINGEN )
  90 STUDENTEN

  Ongeveer 80% van alle volwassenen heeft wel eens last van pijn in de rug. Rugpijn is één van de meest voorkomende aandoeningen in de westerse wereld. Deze cursus bespreekt wat de oorzaken van rugpijn zijn en wat je kan doen om ermee om te gaan.

  79.00
 • Videomarketing cursus
  3( 1 BEOORDELINGEN )
  90 STUDENTEN

  Deze cursus legt het je uit. Het bespreekt onder meer waarom korter beter is als het gaat om de lengte van je video’s, wat de insights-module van YouTube je kan leren, hoe je kunt adverteren op YouTube en waar je op moet letten bij het toevoegen van een titel en beschrijving aan je video’s.

  99.95
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Engelse cursus over afvallen. Leer hoe je op een gezonde manier afvalt en slank blijft!

  Bij het opstellen van deze cursus, hebben we gebruik gemaakt van de bestaande bronnen op gewichtsverlies. We hebben de grootste methoden onderzocht, en van hen hebben we gekozen voor de meest bruikbare tips.

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Premenstrueel syndroom (PMS) is een verzamelnaam voor een hele reeks symptomen, zowel lichamelijk als emotioneel, die kunnen optreden voorafgaand aan de menstruatie. In deze cursus leer je alles wat je over PMS moet weten, vooral wat je zelf kunt doen om er mee om te gaan.

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Alle kinderen krijgen te maken met kinderziektes of infectieziektes. Meestal zijn deze ziektes niet schadelijk. In Nederland zorgt het Rijksvaccinatieprogramma …

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  ECOMMERCE MADE EASY By taking action NOW, you can get the most out of eCommerce with our easy and pin-point …

  99.95 9.95
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de gehele Europese Unie (EU), oftewel in alle 28 landen binnen de EU.

  99.00
 • Krijg-Alles-Voor-Elkaar
  4( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Deze cursus leert hoe je écht het allerbeste in jezelf naar boven brengt en hoe je je doelen op een succesvolle manier na kunt streven.

  79.00 9.00
 • Hoe-krijg-ik-een-beter-EQ
  ( 0 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  In deze cursus leer je met wat voor oefeningen jij je emotionele intelligentie kunt vergroten!

  79.00 9.00