• 4( 1 BEOORDELINGEN )
  96 STUDENTEN

  Marketing via e-mail is niet gemakkelijk. Maar er zijn manieren om een mail te schrijven die er wél uitspringt. 30 tips voor succesvolle e-mail-marketing.

  99.95
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  92 STUDENTEN

    Get Extended Developers License to 10,523+ Royalty-Free High-Impact Stock Photos More than TEN THOUSAND images Hi-Def High-Impact Professional Photos …

  99.95 19.95
 • interplein-fotografie-voor-beginners-cursus
  4( 1 BEOORDELINGEN )
  914 STUDENTEN

  In deze online cursus digitale fotografie vind je veel tips die je kunnen helpen om mooie plaatjes te maken van dat ene fantastische moment of die prachtige vakantieplek. Elk hoofdstuk van deze fotocursus bevat tips van professionele fotografen, die telkens een ander aspect van digitale fotografie belichten.

  99.95
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Afgezien van thuis, is school de meest belangrijke plaats in het leven van de meeste kinderen. Hun ervaring van de …

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Deskundigen zijn het steeds meer eens dat hooikoorts en allergisch astma twee verschillende uitingen zijn van hetzelfde ziektebeeld. Beide aandoeningen veroorzaken klachten aan de slijmvliezen die de luchtwegen bekleden.

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Premenstrueel syndroom (PMS) is een verzamelnaam voor een hele reeks symptomen, zowel lichamelijk als emotioneel, die kunnen optreden voorafgaand aan de menstruatie. In deze cursus leer je alles wat je over PMS moet weten, vooral wat je zelf kunt doen om er mee om te gaan.

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Alle kinderen krijgen te maken met kinderziektes of infectieziektes. Meestal zijn deze ziektes niet schadelijk. In Nederland zorgt het Rijksvaccinatieprogramma …

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Fibromyalgie (FM) betekent letterlijk: pijn in bindweefsel en spieren. Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd. Het komt voor …

  79.95
 • 3( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Dit pakket van trainingen is speciaal gemaakt voor de wat oudere mensen die minder ervaring hebben met de smartphone en …

  99.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Grijp de geheime blauwdruk om je doelen te verpletteren, om de tegenslagen van het leven te overwinnen en OOIT je beste jaar te leven!

  BETALEND
 • Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar
  5( 1 BEOORDELINGEN )
  9 STUDENTEN

  Wil je een snelle manier ontdekken om goede doelen te stellen en dingen nog sneller te laten gebeuren?

  99.00 9.00
 • GooglePlus
  4( 2 BEOORDELINGEN )
  88 STUDENTEN

  Na het volgen van deze training weet je precies hoe jij kunt profiteren van Google’s netwerk. Je vindt nóg beter aansluiting bij je doelgroep en je weet wat je moet doen om niet uit de index te verdwijnen. Deze cursus is zowel voor ondernemers als voor consumenten enorm leerzaam.

  99.95
 • 4( 1 BEOORDELINGEN )
  86 STUDENTEN

  Ongeveer 80% van alle volwassenen heeft wel eens last van pijn in de rug. Rugpijn is één van de meest voorkomende aandoeningen in de westerse wereld. Deze cursus bespreekt wat de oorzaken van rugpijn zijn en wat je kan doen om ermee om te gaan.

  79.00
 • Videomarketing cursus
  3( 1 BEOORDELINGEN )
  86 STUDENTEN

  Deze cursus legt het je uit. Het bespreekt onder meer waarom korter beter is als het gaat om de lengte van je video’s, wat de insights-module van YouTube je kan leren, hoe je kunt adverteren op YouTube en waar je op moet letten bij het toevoegen van een titel en beschrijving aan je video’s.

  99.95