• Videomarketing cursus
  3( 1 BEOORDELINGEN )
  86 STUDENTEN

  Deze cursus legt het je uit. Het bespreekt onder meer waarom korter beter is als het gaat om de lengte van je video’s, wat de insights-module van YouTube je kan leren, hoe je kunt adverteren op YouTube en waar je op moet letten bij het toevoegen van een titel en beschrijving aan je video’s.

  99.95
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  83 STUDENTEN

  Hoog tijd dus om je stressniveau te reduceren. Deze cursus reikt je hierbij de helpende hand. Naast het standaard cursusboek vind je hieronder ook een kort boekje met stressreductieoefeningen. Beide publicaties zijn zowel beschikbaar in het Nederlands als in het Engels.

  79.00
 • Solliciteren met social media
  5( 1 BEOORDELINGEN )
  82 STUDENTEN

  Solliciteren met Social Media. Het doel van deze cursus is om je inzicht geven in de mogelijkheden, beperkingen en valkuilen van het solliciteren met Social Media.

  99.95
 • Astma
  5( 1 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Volg de cursus over astma en leer wat je kunt doen om gezond te leven met astma.

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  This book will help you plan and structure your effort to finally quit smoking. After reading this book, you will have a specific, personal plan, which will also improve your quality of life in general.
  We wish you the very best of luck!

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  ECOMMERCE MADE EASY By taking action NOW, you can get the most out of eCommerce with our easy and pin-point …

  99.95 9.95
 • 4( 1 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Het effect van goede voeding bij mensen die behandeld worden met kanker is sterk onderbelicht. En met name goede voeding …

  BETALEND
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  How to Get More Traffic For Your Site This course contains the best video courses and ebooks available on the …

  99.95 9.95
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  76 STUDENTEN

  Iedereen kan yoga beoefenen, dagelijks of wekelijks, ongeacht leeftijd of conditie. Yoga verrijkt je leven! De cursus omvat een e-book en video-oefeningen.

  79.00
 • 3( 1 BEOORDELINGEN )
  71 STUDENTEN

  More people are using the Internet today than EVER before!. About 70% of the US population will experience some form of cyber attack this year, will you be one of them?

  99.95
 • 4( 1 BEOORDELINGEN )
  70 STUDENTEN

  Pillen, poeders, extracten en drankjes; voedingssupplementen bestaan er in allerlei varianten. Maar welk supplement is nu voor jou van belang? En zijn supplementen wel echt nodig?
  Deze cursus bestaat uit een e-book van 160 pagina’s, waarin deze en andere vragen uitgebreid worden beantwoord.

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  7 STUDENTEN

  Engelse cursus over afvallen. Leer hoe je op een gezonde manier afvalt en slank blijft!

  Bij het opstellen van deze cursus, hebben we gebruik gemaakt van de bestaande bronnen op gewichtsverlies. We hebben de grootste methoden onderzocht, en van hen hebben we gekozen voor de meest bruikbare tips.

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  7 STUDENTEN

  Griep, verkoudheid, keelontsteking en hoesten Dit zijn allemaal typische kwaaltjes waar iedereen wel eens (veelal in de winter) mee te …

  79.00
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  7 STUDENTEN

  Dankzij mobiele telefonie, draadloos internet, magnetrons en hoogspanningsmasten worden we blootgesteld aan allerlei verschillende stralingen.
  Sommige deskundigen noemen die straling ‘het asbest van de toekomst’; we staan er nu nog niet bij stil, maar straling zou zeer schadelijke langetermijngevolgen kunnen blijken te hebben.

  79.00