• ( 0 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Deskundigen zijn het steeds meer eens dat hooikoorts en allergisch astma twee verschillende uitingen zijn van hetzelfde ziektebeeld. Beide aandoeningen veroorzaken klachten aan de slijmvliezen die de luchtwegen bekleden.

  79.00
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Je opgroeiende kind ontwikkelt zich op verschillende gebieden. Niet alleen de duidelijke lichamelijke ontwikkelingen zijn merkbaar, ook het verstandelijke en sociaal-emotionele aspect ontwikkelt zich naarmate je kind ouder wordt.

  79.00
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Anorexia nervosa is de meest bekende eetstoornis. Want ook al komen andere eetstoornissen zoals boulimia nervosa vaker voor, toch roept het woord ‘eetstoornis’ bij de meeste mensen het beeld van graatmagere meisjes op.

  79.00
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  When it comes to good health, the importance of psychology is often overlooked. But your mental well-being is ultimately no less vital than your physical health.
  The ‘Psychology’ course was created by combining all of our existing courses pertaining to mental health. Within you will find many interesting modules on a variety of topics.
  These materials are geared towards people who deal with these concerns in a professional capacity, such as councillors, health care workers and mental coaches. But they come highly recommended to anyone who takes an interest in mental health.

  79.00
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Denk je dat óók jij een alcoholprobleem hebt en zou je graag willen stoppen of minderen met drinken, maar weet je niet hoe? Vind je de stap om professionele hulp te zoeken nog te vroeg? Dan bieden wij jou de juiste kennis en tools aan die je nodig hebt om je doel te bereiken.

  79.00
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Reumatische klachten dienen altijd te worden beoordeeld en behandeld door een (homeopathisch) arts/deskundige en een fysiotherapeut. In overleg kunt u de behandeling zelf ondersteunen met homeopathische geneesmiddelen.

  BETALEND
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Leer hoe je migraine kunt voorkomen en kunt aanpakken.

  79.95
 • 3( 1 BEOORDELINGEN )
  8 STUDENTEN

  Get insight into your life using coaching. Coaching often helps individuals with all sorts of things in life, for example in the field of career and finance.

  99.95
 • De beste Google Ranking tools
  4( 3 BEOORDELINGEN )
  79 STUDENTEN

  Het is tegenwoordig bijna onmogelijk goede ranking te krijgen en te behouden zonder gebruik te maken van software tools.

  Er zijn betaalde tools en gratis tools. Hierbij beperken we ons tot de beste gratis online marketing tools voor Google Ranking. Leer Google te begrijpen!

  99.95 9.95
 • 4( 1 BEOORDELINGEN )
  76 STUDENTEN

  Krijg meer inzicht in de mogelijkheden die er zijn om te stoppen met roken. Een van onze meest uitgebreide, populaire en succesvolle cursussen.

  79.00
 • 4( 1 BEOORDELINGEN )
  76 STUDENTEN

  Ongeveer 80% van alle volwassenen heeft wel eens last van pijn in de rug. Rugpijn is één van de meest voorkomende aandoeningen in de westerse wereld. Deze cursus bespreekt wat de oorzaken van rugpijn zijn en wat je kan doen om ermee om te gaan.

  79.00
 • Solliciteren met social media
  5( 1 BEOORDELINGEN )
  74 STUDENTEN

  Solliciteren met Social Media. Het doel van deze cursus is om je inzicht geven in de mogelijkheden, beperkingen en valkuilen van het solliciteren met Social Media.

  99.95
 • 5( 1 BEOORDELINGEN )
  71 STUDENTEN

  Hoog tijd dus om je stressniveau te reduceren. Deze cursus reikt je hierbij de helpende hand. Naast het standaard cursusboek vind je hieronder ook een kort boekje met stressreductieoefeningen. Beide publicaties zijn zowel beschikbaar in het Nederlands als in het Engels.

  79.00
 • ( 0 BEOORDELINGEN )
  7 STUDENTEN

  Afgezien van thuis, is school de meest belangrijke plaats in het leven van de meeste kinderen. Hun ervaring van de …

  79.00